T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Bayrampaşa Belediyesi Remziye - Yakup Kutsal Özel Eğitim Meslek Okulu

Bayrampaşa Belediyesi Remziye - Yakup Kutsal Özel Eğitim Meslek Okulu

Adres
YILDIRIM MAH. ŞEHİR PARKI CAD. BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ REMZİYE YAKUP KUTSAL BLOK NO: 2B BAYRAMPAŞA / İSTANBUL
Biz de Varız
Misyon
“Tüm engelleri aşarak, dezavantajlı öğrencilere mesleki eğitim vermek, bunun yanında toplumsal hayata uyum sağlayabilen, kendine yetebilen, çalışabilmek için gerekli yeterliklere sahip, sosyal – kültürel faaliyetlere katılan, kendini ifade edebilen, özgüven geliştirebilmiş, huzurlu ve mutlu bireyleri hayata katmak”
Mesleki Uygulama Labaratuvarı :4
Öğretim Şekli :TAM GÜN
9.10-14.20
DOĞALGAZ
Ulaşım
PARK ADA Bayrampaşa Durağından Geçen İETT Otobüsleri: 32 - CEVATPAŞA-EMİNÖNÜ**32A CEVATPAŞA - BEYAZIT**32M CEVATPAŞA-MECİDİYEKÖY**32T CEVATPAŞA - TAKSİM**HT5 - G.O.PAŞA DEVLET HASTANESİ - KOCATEPE METRO
Servis Bilgisi
Okulumuzdaki öğrenciler "Özel Eğitime İhtiyaç Duyan Öğrencilerin Okullara Erişiminin Sağlanması İçin Ücretsiz Taşınması Projesi"kapsamında 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında 6 servis aracıyla taşınmaktadırlar.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Park Ada içerisinde Sevgi Kafenin yanında bulunmaktadır. Bayrampaşa Rehberlik Araştırma Merkezi ile aynı bahçe içerisindedir.
1 km.