T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
İSTANBUL / BAYRAMPAŞA - Bayrampaşa Belediyesi Remziye - Yakup Kutsal Özel Eğitim Meslek Okulu

Hasan DEMİRCİ - Okul Müdürü

1974 yılında Sinop İlinin Boyabat ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbulda tamamladı. Marmara Üniversitesi Elektrik Öğretmenliğini bitirdi. 1998 yılında Küçükköy Endüstri meslek Lisesine öğretmen olarak atandı. 2003 yılında gecici görevlendirme olarak, 2005 Yılında da ilk kez yapılan yöneticilik  sınavını kazanarak müdür yardımcısı olarak atandı. 2012 Yılında Müdür Başyardımcılığı sınavında başarılı olarak bu ünvanla atandı. 2019 yılında yapılan EKYS sınavı sonucu 14 Ekim 2019 tarihinde Okul Müdürü olarak okulumuza görevlendirildi.  Halen okulumuzda görev yapmakta olup  evli ve 3 çocuğu bulunmaktadır.